Monday, January 3, 2011

Home » AZAM YG TAK TERCAPAI..

AZAM YG TAK TERCAPAI..

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM



Rasanya tak jauh ag cIK iLA ditinggal dek keretapi TAHUN BARU masihi ni..SELAMAT TAHUN BARU 2011 tuk semua sahabat2 blog ni (yg terfollow @ tak)...


Kita baru je sambut 1 MUHARRAM 1432 (kalo tak silap cIK iLA) 28 hari lepas..mgkin haritu ade shbt2 dah start buat AZAM baru...GOOD JOB!!!

Cakap sal AZAM ni...(pames la pulak yg bernama AZAM tu..)..sebelum bina yg baru, mcm mane ngan azam shbt yang lepas..(soklan objektif..)..pilih satu je..(jawab lam comment)
a) Belum tercapai
b) Sedang meneruskan usaha tuk mencapai
c) HANCUSSSSSS....(berkubur sudah)
d) Dah tercapai..ALHAMDULILLAH

cIK iLA??? ehehe..separuh tercapai..separuh ag...cIK iLA xmao la kuburkan..nk teruskan jugak...yang baru pon cIK iLA try nak capai..insyaALLAH...

AZAM TAHUN BARU....

"Saya nak jadi manusia yang lebih baik dari sebelum ni.InsyaALLAH"

Eh..eh..sblm ni cIK iLA bukannye tak baik..cuma nakal sket je...solat pon tak istiqamah di awal waktu...pasni nk try jugak solat awal waktu...insyaALLAH...

Cite la sket kat cIK iLA...

1)Ape AZAM shbt yang tak @ belum tercapai tu...then

2)Ape AZAM tahun baru yg nak sgt shbt2 capai tu...??

10 comments:

  1. azam yang tak tercapai : jadi manusia yang lebih rajin, berguna, bla,bla,bla

    azam tahun ini : menjadi manusia yg lebih baik drpd sebelum...juga memiliki sebuah dslr yg best..:D

    ReplyDelete
  2. @SDS

    oh...azam kita lbh kurang cmpur tolak tmbh darab...sama jek..chaiyyok!!! kita sama2 usaha..mst boleh punye...insyaALLAH

    ReplyDelete
  3. smoga tahun br bermakna dlm idup..mulakan dgn snyman..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru akak :).. lame mamat x bloging.. akak ceat ??

    ReplyDelete
  5. @iwan_dextrous

    hai..baru 5 ari dah bunyi cam give up...ade ag 360 ari...truskan usaha menjadi insan yg lbh baik...

    ReplyDelete
  6. @Syed Muhammad Nazir

    insyaALLAH..trimas ye pak...smoga bapak juga begitu...hehe

    ReplyDelete
  7. @Muhamad Nor @ Mamat @ Putra

    hehe..ni mst kes windu ngan akak ni...akak sht jek..awk? awek cemane???

    ReplyDelete
  8. @Muhamad Nor @ Mamat @ Putra
    ekeke..akak slalu jd silent reader blog mamat...bc tp comment lam perut je la....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...